.......Essi on tarkastanut, että tämän vuoden kylvökset on taas kylvetty ajallaan ja oikein..

Sattuipa eräänä päivänä hauskasti. Ei voinut muuta kuin nauraa ja kunnolla. Essi on tarkka kissa ja pitää silmällä koko taloa. Kukaan vieras ei pääse taloon ilman Essin vastaanottoa. No ei meinaan päässyt tämäkään uusi tulokas kissa :) Kannoin keittiön lattialle tällaisen kissakukkaruukun ja sekös Essiä ihmetytti. Tuli eteisestä hiipien häntä ja karvat pystyssä ja varmaan tarkoituksena ottaa matsia uuden tulokkaan kanssa. No Essin ihmetykseksi tämä kissa vain oli samassa asennossa eikä tehnyt elettäkään liikkuakseen saati sitten pelätäkseen Essiä. No lopulta Essi totesi ettei tästä ole vaaraa hänelle eikä kenellekkään mulle ja uusi kissatulokas on saanut olla rauhassa :) Tosin piti paikalle Essin vielä huuta Mårttikin ihmettelemään tätä kummaa otusta. Nyt on otus saanut rauhassa vietelle päiviä ensi koettelemuksen jälkeen...

Oli kyllä niin huvittava tilanne, että voi kun olisi saanut videon pätkälle. Tosin hyökkäys tilanne kesti sen verran vähän, että siihen ei varmaan olisi edes ennättänyt. No makoisat naurut ainakin sai ;)

Ompeluksiakin on mahtunut mukaan ja sekös taas innoitti Essin ja Mårtin vauhtiin...Tässä ne leikkivät varmaan piilosta :) Essi piilossa ja Mårtti etsii.

Täytin yksi päivä kissojen ruokavarastolaatikkoa ja tietenkin paikalle vauhti kaksikko...Essi noukki jo laatikosta ruokaa, mutta Mårtti ei sitä vielä ollut oppinut mutta katsoi vierestä tarkasti ja otti oppia ensi kertaa varten.

Essi tässä sitten tarkkailee onko maha kasvanut syönnin jälkeen...