Kissat ovat aina olleet osa elämääni ja tulevat olemaan tulevaisuudessakin.

Kaikki kissassa ja sen liikehdinnässä
on mielestäni kaunista, ihanaa,
innostavaa, rauhoittavaa, viehättävää
ja lumoavaa.

-Paul Callico-

Saanko esitellä kissani

Tässä poseeraa Essi. Villi ja viekas 1,5 vuotias maatiaiskissa. Nimi johtaa vieraita harhaan sillä Essi on kookas uros kissa :)
   

330270.jpg

Tässä puolestaan Eetu-vanhus. Eetulle on ikää kertynyt 11 vuotta. Eetu nauttiin nukkumisesta, syömisestä ja rennosta oleilusta. Myös Eetu nimi johtaa vieraita harhaan sillä Eetu on naaraspuolinen :)


330286.jpg

Kissojen joulukuvia 2006

330503.jpg

Essille joulupukki toi myös omia paketteja. Raapimapuu löytyi suurimmasta paketista.

330505.jpg

Essi oli niin pieni meille tullessaan, mutta toisin on nyt. Tässä muutamia kuvia Essistä pienenä pentuna.

330570.jpg
Silloin Essi mahtui vielä kenkälaatikkoon. Nyt samainen kenkälaatikko on joutunut lelulaatikoksi.

330575.jpg
Essin ollessa pentu Elmeri kani oli viellä elossa. Essi yritti saada Elmeristä leikkikaveria. Elmeri kuoli vanhuuteen 11 vuoden iässä syksyllä 2006.

330578.jpg
Essi vieraili aina silloin tällöin Elmerillä kylässä :)

330580.jpg
Veljeni Tuomon mielestä Essi on normaalia pitempi kissa ja halusikin,että mittaamme Essin. Essi tykkää kyseisestä esittely asennosta.

330581.jpg
Essi on osallistunut myös kerran näyttelyyn. Kansainvälinen rotukissa näyttely pidettiin helsingissä 1-2-4.2006. Essi osallistui siellä kotikissanäyttelyyn ja pärjäsi hyvin. Essi sijoittui toiseksi. Essi nautti näyttelystä olosta. Siellä oli paljon katseltavaa ja sai olla huomion keskipisteenä ja siitähän Essi nauttii. Kokemus oli myös uusi minulle. Oli ensimmäinen kerta, kun olin kissanäyttelyssä. Ihan mielenkiintoinen kokemus se oli ja opettavainen. Ehkä osallistumme vielä joskus näyttelyyn.

330583.jpg
Tässä Eetu ja Essi nautiskelee akvaarion lampun lämmöstä. Tavallisesti tämä on Eetun lempi paikka, kun se on niin lämmin. Essi on nyt vain tullut kokeilemaan onko paikka tosiaan niin hyvä kuin Eetu väittää.