Urheilu näyttelee suurta osaa elämässäni. Kestävyysjuoksua olen harrastanut melkein koko ikäni. Viime vuosina valikoimaan on kuulunut uinti + pyöräily + juoksu = triathlon. Olen vasta-alkaja lajissa sillä laji on todella vaativa. Uinti on ollut se kaikkein vaikein haastavin laji, mutta ehkä sekin joskus lähtee vielä sujumaan.

Tässä muutamia kuvia viime kesän kisoista


Tässä rakas pyöräni jolla on eräskin kilometri ajettu
330533.jpg

Kuvia Varkauden SM-duathlon kisoista 4.6.2006

330550.jpg
Raskaan näköistä näytää olevan juoksu ja siltä se tuntuikin.

330551.jpg
Mutta maalissa saattoi jo hymyillä :) viides sija SM-kisoissa niin saattoi olla
 tyytyväinen.

Seuraavaksi vuorossa ensimmäinen triathlonin pikamatka kisa. Jännitys oli suuri ennen kisaa. Kisat Kuopiossa 22.7.2006. Matkasimme Kuopioon edellisenä päivänä ja yövyimme serkkuni luona. Kisapaikkaan tutustuminen edellisenä iltana ja silloin jo hirvitti uinti matka, kun katsoi sitä. Uinti kun on se heikoin lajini. Aamulla jännitys senkuin tiivistyi, mutta oli vain keskityttävä edessä olevaan koitokseen. Pieni jännityshän tekee vain hyvää ;)

330553.jpg
Tässä on kisa numero ja saatu käteen ja odotellaan kisan alkua.

330558.jpg
Tässä pyörä on jo viety vaihtopaikalle ja aika kiinnitellä numerolappua rintaan.

330560.jpg
Sitten on jo aika vetää märkäpukua päälle. Uinti lähestyy ja jännitys tiivistyy.

330561.jpg

Siellä sitä jossain kauhotaan muitten joukossa. Alku oli aika ryminää. Vesi pärskyi ja vedessä näkyi vain toisten jalkoja ja käsiä.

330563.jpg
Viimmeinkin maaliin. Ensimmäinen triathlonin pikamatka takana. Kokemus mahtava vaikka aika rankka. Sijoitus oli 13. Olen tyytyväinen sillä ensimmäinen kisa. Enhän ollut edes viimeinen ;) Tästä on hyvä lähteä jatkamaan harjoittelua.