Niinpä tänään sitten on leivottu tämän joulun ensimmäiset piparkakut. Oli vapaa päivä niin pitihän se sitten hyödyksi käyttää. Leivottin poikaystävän kanssa piparkakkuja. Nyt leijuu ilmassa siis piparien tuoksu ja kuivattujen chilien. Tänään nimittäin kuivasin kesän viimeisimmät chilit mitkä olivat viellä puskissa kiinni. Nyt sitten heitin kaikki chilipuskas pois, kun olivat sen verran huonossa kunnossa.

Tässä muutama kuva pipakakkutouhusta.

1079325.jpg

1079327.jpg

Nyt oli käytössä uusia piparkakkumuotteja, hirviä, karhu, kuusi, kissoja ja hirvenpää + kaikki normaalit jouluiset muotit.

Mietiskelin tässä yksi päivä, että koskas voisi jouluvalot laittaa ikkunaan entä joulukoristeen??? Eihän sille mitään aikaa ole, mutta olisiko jo liian aikaista. No sitten oltiin Essin kanssa yks ilta ulkona kävelyllä ja kattelin että useammassa kerrostalon asunnon ikkunassa oli jo jouluvalot laitettuna. Ehkäpä minäkin sitten viikonlopun aikanan ikkunaan valot laitat. Ostin tässä jokin aika sitten valot, mutta en nimennyt niitä jouluvaloiksi vaan kaamosvaloiksi. Minusta olivat niin söpöt ja ihanat. Ripustin kaamosvalot ihan vain seinää vasten roikkumaan. Essi oli todella kiinnostunut valoista. Johtunee siitä, että enkeleillä on siivet toullaisesta höyhenjutusta ja toiseksi enkelien jalat pitivät kivaa ääntä, kun olivat tuollaisista helmistä. Pitipä sitten heti ottaa kuva kuinka Essi ihaili valoja omasta raapimapuusta.

1079310.jpg

Tässä sitten kuvaa itse valoista.

1079311.jpg

1079313.jpg