Niin on taas viikonloppu edessä, onneksi. Ikäväkseni täytyy heti todeta, että en valitettavasti pystynyt lähtemään Tampereen messuille tänä viikonloppuna. Tuntuu että niin moni blogilainen suuntaa sinne tänä viikonloppuna. No minä en.. Kaiken lisäksi flunssakin meinaa pukata päälle :( Mitähän siis tästäkin tulee.. Kovasti olen yrittänyt erilaisia rohtoja ottaa, mutta katsotaan auttaako... Tällä viikolla en ole askarrellut tähän mennessä yhtään mitään. Viime viikonloppuna askarreltiin senkin edestä. Oltiin pitkästä aikaa vanhempieni luona, ja innostuttiin äitin kanssa askartelemaan kaikenlaista. Muutamana iltana Maijankin kanssa tehtiin vähän joulujuttuja ja lyhtyjä. Harmillista vain että kuvia en muistanut tietenkään ottaa kaikista. Tässä kuitenkin jotain kuvia tuotoksista.

Kokeilin tuossa jokin aika sitten kierrättää kakkuvuokia. Idean kyllä sain Arjan blogista, ja päätin kokeilla itsekkin. Tässä vähän kuvia sitten.

1065553.jpg

Tämä on tehty sellaiseen piirakkavuokaan. Ajattelin ensin siitä jotain joulutaulua, mutta kävisi myös kynttilän alustasta hyvin.
1065554.jpg

Maijan kanssa askarreltiin sitten yhdenlaisia tonttuja yksi ilta. Äitiltä löyti varastosta kaikki materiaali tonttuihin. Näistä tontuista tuli kyllä meidän mielestä tosi kivoja.
1065544.jpg

Minä tein sitten yksi aamu enkelikuoron ja tonttuarmeijan. Äidiltäni löytyi materiaalit näihinkin.

1065563.jpg
1065643.jpg

1065645.jpg

Äitini kuuluu sinooperin askartelu kerhoon, ja tehtiin myös monta sellaista pakettia valmiiksi. Tässä siis muutama kuva niistä.

Tässä mosaiikki kynttilän alusta minkä äitini teki, tuli muuten tosi nätti.
1065568.jpg

Tässä taas minun tekemäni taulu siirtokuva tekniikalla tai mikä se sitten oikealta nimeltä olikaan. Tämän taulun tarvikkeet on myös tulleet yhdessä sinooperin paketissa.

1065571.jpg

 Lisäksi tehtiin havupalloja, havukranssi ja kynttilälyhtyjä, mutta valitettavasti kuvaa ei tällä hetkellä ole. Tällaisia tuotoksia tällä erää :) Kivaa oli askarrella oikein kunnolla.

Myös kissat nauttivat maalla olosta ja Essi sai tutustua vanhempien kissaan Pörriin. Pörri teki mielellään tuttavuutta, mutta Essi meinasi vain sähistä Pörrille. Tässä kuvassa kuitenkin tekevät tuttavuutta hyvässä hengessä :)

1065575.jpg

Essi sai taas kokea kaikenlaista jännää reissussa, ja näki tälle vuodelle ensimmäiset lumetkin. Lumi oli tosin aika märkää mistä Essi ei kovin pitänyt, ja kävi vain kääntymässä ulkona. No kyllä se väsy kuiteinkin Essille tuli muusta touhuilusta ja unikin maistuin Essille urakalla.

1065581.jpg