Niinpä niin Essin kanssa olimme tänään Suvakin järjestämässä kotikissanäyttelyssä Orimattilassa. Viime näyttelystä olikin kulunut aikaa jo jonkin verran. Tämä oli toinen näyttely Essille tähän mennessä. Olihan se vähän jänskää Essille ja minullekkin :)  Mutta loppu pelissä kaikki meni hyvin ja Essi sai kelpo sijoituksen. Emme kyllä olleet mitenkään tosikko mielellä mukana. Ihan vain kokeilun ja huvin vuoksi. Essi kun ei pelkää vieraita paikkoja niin on helppo mennä. Tänään se tosin vähän vihoitteli näyttelyssä. Hyvät arvosanat Essi kyllä tuomarilta sai, mutta oli siellä myös kommentti missä sanottiin näin: "Kiltti, mutta protestoi vähän". Essi nimittäin sähisi jonkin verran tuomarille siellä arvostelu pöydällä. Hyvin päivä kuitenkin meni ja Essin sijoitus oli 3 omassa väriluokassaaan, joten hyvin meni. Kyllä Essiä väsytti näyttelypäivän jälkeen, ja nälkä oli kova. Vaikka kuin oli Essillä ruokaa tarjolla näyttelyssä niin ei suostunut syömään. Heti kun kotiin päästiin niin sitten oli kiire ruokakupille. Katsotaan nyt mennäänkö viellä jossain välissä näyttelyyn uudestaan. Tässä muutamia kuvia näyttelystä.

889239.jpg

Tässä Essi jo poseeraa saamansa ruusukkeen kanssa :)
889243.jpg

889240.jpg

Suvakin näyttelyssä oli myös Heikki Siltala joka ottaa todella mahtavia kuvia. Siltala laittaaa omille sivuillensa ottamansa kuvat näytille mistä jokainen voi käydä bongaamassa kissansa kuvat. Löysin mitä mainioimpia kuvia Essistä, joten tässä tulee ne myös teille nähtäväksi.

Tässä Essin tyylinäyte miten se aluksi sähisi tuomarille.... Minusta tämä on aivan mainio kuva, vaikka käytös ei olekkaan hyvä :)
890024.jpg

Sitten otettiin jo lunkisti tuomaripöydällä.

890026.jpg

Sitten tuomari sai jo käännellä ja väännellä Essiä ihanan hyvin.
890028.jpg

Päästiinpä vielä Essin kanssa samaan kuvaankin :)
890021.jpg
Kerrassaan aivan upeita kuvia on Heikki Siltala ottanut !!