mukana, no Essi tietenkin.Kauan on jo ollut aikomus tehdä akvaariossa täys muutos. Ennen akvaariossa on ollut sorapohja, mutta se ei ole oikein ollut hyvä... Tarkoitus on ollut vaihtaa sora hiekkaan, ja viimein se onnistui, mutta olihan se projekti. Akvaariossa kuitenkin vettä se 120 litraa ja liuta kaloja ja kasveja. No eilen sitten aloitiin homman, ja ei siinnä loppu pelissä sitten kauhean kauaa kuitenkaan mennyt. Arvatkaa kuka oli tietenkin touhussa mukana. Kuvat kertokoon sen ;)

Tässä on menossa akvaarion tyhjennys. Essi on tietenkin työnjohtajan paikalla katsomassa, että homma toimii.
824854.jpg

Tässä vaiheessa on päästy jo niin pitkälle, että vesi on poissa ja sora enään jäljellä. Oli siinnä Essillä ihmettelemistä miten se akvaario on tyhjä nyt. Kovasti kyllä Essi kiinnosti se ämpäri missä kalat uiskenteli projektin ajan. Tais Essi käydä muutaman kerran vähän vettä juomasta ämpäristä. Kait Essillä oli mielessä, että jos vaikka sattumalta joku kala sattuis uimaan niin veden pinnalla, että vahingossa vaikka uis Essin suuhun ;) No kaikki kalat onneksi hengissä takaisin altaaseen.
824855.jpg

Mutta tämä se vasta Essin mielestä hauskaa olikin. Kaadoin tulevan akvaariohiekan ylimääräiseen kissanlaatikkoon, kun ämpäreitä ei enään riittänyt. Siitäkös Essi tykkäs. Ei kyllä tarpeillaan aikonutkaan käydä, mutta hiekka kun oli niin hienoa niin sitähän oli kiva tassulla kaivella :)

824856.jpg

No tässä sitte lopputulos miltä akvaario näyttää projektin jäljiltä. Olen kyllä totisen tyytyväinen tulokseen. Näyttää paljon paremmalta ja tuntuu, että kalatkin viihtyvät paremmin.

824857.jpg

824858.jpg