Tulostelin tuossa päivällä jotain tiedostoja koneelta ja Essi saapui paikalle oitis kuultuaan tulostimen äänen ja näin siinnä kävi.

Essi tuumii, että johan on ihme vekotin, kun pitää niin kummaa ääntäkin ja yhtäkkiä tästä lähtee paperi tuonne koneen sisään. No mutta minäpä päätänkin mennä katsomaan mistä se paperi tulee ulos. Minun mielestä aika hidas tämä kone joten päätin vähän auttaa paperin ulos tuloa. Omistajani ei ollut ollenkaan samaa mieltä kanssani...Paperiin tuli kuulemma hampaanreikiä. No yhtäkkiä paperin tulo loppui ja minäkö olisin niin mielellään auttanut vielä tätä konetta ja nopeuttanut sen toimintaa.
467767.jpg467771.jpg467776.jpg
467773.jpgNo johan on kumma loppuiko se paperin tulo siis kokonaan. Täytynee käydä vielä tarkistamassa lähempää. Tässä vaiheessa omistajani puuttui jo peliin ja komensi minut pois tulostimen luota. Tuo ihme aparaatti on kuulemma tulostin, niin se omistaja kertoi. No siellä sisällä olikin jotain ihmeellistä mustaa, kun tarttui vähän tassuihinkin, kun yritin tutkailla mihin paperit jäivät.

Tänään kävin ostamassa kissoille ruokaa paikallisesta uudesta lemmikkiliikkeestä. Ilokseni huomasin, että siellä oli myös akvaarioita ja kaloja myynnissä. Mikä parasta sieltä löytyi taistelukala akvaarioon. Lisää juttua akvaariosta voi lukea akvaariosivuilta. Kotiin päästyä oli Essi heti kasseja nuuskimassa, kun taisi olla kissalla jo nälkä. No sitten pitikin heti aloittaa kalojen kotiuttaminen akvaarioon. Arvaa kait saatta kuka on heti valmiina "auttamaan" touhussa. Essihän siihen heti tuli lampun päälle aitiopaikalle katsastamaan uusia tulokkaita. Taistelukala Taisto tuntui kiinnostavan kaikista eniten. Vähän piti tassua pussissa käyttää, mutta onneksi Taisto pysytteli pussin pohjalla piilossa. Nyt on kalat turvallisesti akvaariossa ja kissat saattavat taas nukkua lämpimän akvaariolampun päällä ja nautiskella trooppisesta maisemasta alhaalla.

467758.jpg

467812.jpg