Tässä muutama kuvaotos mitä olen näpsinyt kotoa näin ennen joulua. Vielä on paikat niin rempallaa ettei enempää kuvia, mutta sitten lähempänä joulua tulee varmasti lisää. Kunhan joulusiivot on tehty ja kaikki joulukoristeet paikoilleen laitettu.

Olen laittanut melkeinpä joka ikkunan väliin jotain koristeita, koska meillä on niin kivan leveät ikkunan välit niin sinne mahtuu. Näin ollen kukaan nelijalkaisista ei pääse rikkomaan tunnearvoltaan kalliita koriste-esineitä. Tässä mitä olen keittiön toisen ikkunan väliin laittanut.

Tässä olohuoneen toisen ikkunan välistä otettu kuva. Nuo kissa taulut ovat niin minun mieleeni ja ovat olleet tähän mennessä olohuoneen hylllyssä. Siirsin ne kuitenkin turvallisempaan paikkaan ettei vain kukaan satu niitä hyllyltä tiputtamaan. Tuolla meidän Epulla kun tuntuu olevan verissä tuo hyllyille kiipeäminen. Vähän ikävästi sieltä paistavat ulkoa rakennustelineet myös kuvassa, mutta minkäs teet...

Saatte vielä myöhemmin ihastella toisiakin ikkunoiden välejä kunhan saan ne kuvattua:)

Tässä on alakertaan menevien rappusten tyköä kuvaa. Yleensä valokuvakehyksissä on ihan muita kuvia talon asukkaista, mutta nyt päätin vaihtaa tilalle joulukortit ja laittaa muutamia joulukoristeita mukaan.

Tämän kuvan nappasin yksi ilta, kun testailin kameran säätöjä ja yritin opetella jotain muutakin kuvaus tapaa kuin automaatilla. Tämä oli ihan onnistunut otos mielestäni. Testasin mustavalkoista kuvaa miltä näyttäisi. Tuo kuvassa oleva suolalamppu on mielestäni aivan verraton. Se antaa jotenkin sellaisen tosi lämpöisen ja mukavan valon huoneeseen. Se palaakin meillä päivittäin olohuoneessa.