Lumi tuli eteläänkin tällä viikolla. Toivottavasti se nyt pysyykin :) Sen innoittamana tuli joulufiilistä enemmänkin ja hain ensimmäiset jouluvalot keittiönikkunalle. Mietin siinnä niitä laittaessani ja ottaessani esille arabian posliinisia lumiukkoja ja muita keräilykoriste-esineitä...Onko jossain joku ristiriita, kun tykkää koriste-esineistä ja haluaisi niitä esille. Kuitenkin joulukynttelikkö pitää kiinnittää nippusiteillä ikkunanlautaan ettei Eppu sitä tiputa ja koriste-esineillä pitänee täytellä ikkunan välit niin kukaan ei niitäkään pääse rikkomaan. No tällasta se on talossa missä asustaa nelijalkaisia lauma:)

Eppu oli heti kynttelikkö haistelemassa, että mitäs nämä oikein ovat. Onneksi sen jälkeen kynttelikkö on saanut olla rauhassa. Harmikseni ei ollut edes valkoisia nippusiteitä, mutta pitänee mennä niitäkin varmaan hankkimaan. Nuo mustat hyppäävät vähän liikaa silmille tuosta kyntteliköstä.

Näistä on tullut tehtyä jo aika paljon joulukortteja, mutta vielä osa on työnalla...Myöhemmässä vaiheessa sitten kuvia valmiista tuotoksista.

Pentikille on tullut kaikkea kivaa täksi jouluksi taas. Ihastuin näihin pehmo hiiriin ja niitä muutaman hankein keittiön koristenaulakkoa koristamaan. Samoin tein löydön sokoksesta mistä löysin tuon jouluaiheisen kyltin ja minusta se oli niin ihana, että oli ihan pakko saada koristamaan kotia:)

Tämä on se joulukalenteri tonttu minkä bongasin pentikin kuvastosta. Ajattelin että tuo on pakko kyllä saada kotia myös koristamaan jouluksi. Olenkin koko syksyn ravannut pentikin liikkeessä kysymässä, että joko tontut ovat saapuneet. Aina on vain tullut vastausta, että eivät vielä. No iloiseksi yllätykseksi tonttuja oli saapunut sokokselle joten se lähti sieltä heti mukaan:) Tonttu olikin aika iso kokoinen olin luullut, että se on paljon pienempi. Tämä koko oli kuitenkin positiivinen yllätys. Paikkaa tontulle ei vielä oikein ole keksitty. Kuten toisesta kuvasta huomata saattaa on eräs nelijalkainen hyvinkin kiinnostunut tontusta ja sen kivasti riippuvista jaloista. Ripustin tontun kuvauksen ajaksi vain ovenpieleen pikaisesti roikkumaan ja yritin ajaa innoikkaimmat nelijalkaiset pois kuvauksen ajaksi.

Sinä joka vierailet blogissani olisi kiva jos jättäisit jotain kommenttia vierailusta. Olisi kiva tietää vieläkö joku täällä vierailee vaikka päivityksiä on niin hitaasti tipahdellut viimeaikoina. Mutta nyt joulun innoittamana päivityksiäkin tulee enemmän:)

Hauskaa joulunalusaikaa kaikille!!