Täällä sitä hengissä ollaan vaikka blogia ei ole pitkään pitkään aikaan tullut päiviteltyäkään. Ollut vaan kerrassaan niin paljon kaikenlaista tekemistä. Askarteluja ei juurikaan ole mitä esittää sillä sillä rintamalla on ollut hiljaista. Sen jälkeen kun hääaskartelut tehtyä sain niin ei oo pahemmin askarreltua tullut. Tosin joulu tekee tuloaan ja olen jo vähän väritellyt joululeimakuvia ja muutaman kortinkin tehnyt, mutta ei vielä tänne blogiin saakka päässyt kuitenkaan. Ahkerasti olen selannut myös Tilda-kirjoja, että mitä kaikkea kivaa sieltä jouluksi voisi tehdä...No sitten tulee taas se aika vastaan. Vuorokaudessa kun on vaan rajallinen määrä tunteja. Kotona on myös remontti meneillään joten se syö aikaa aika kiitettävästi sekin...mutta jos saataisiin jossain vaiheessa uudet lattiatkin vielä valmiikisi:)

Mitäpä muuta sitten teille esittäisin, kun kissakuvia:) Hankittiin tässä syksyllä järkkärikamera ja voi, että on kiva ottaa kuvia uudella hienolla kameralla. Niin ja mihin muuhun sitä kameraa kokeilisin, kun kissoihin:) Muutamia tosi hyviä otoksia mielestäni on tullut joten tässä teille parhaimpia kuvatekstien kera...

Mårtti tykkää aina syödä ruohoa joten tässä pieni tyylinäyte siitä...

Tämä oli ensimmäinen pakkas aamu täällä etelässä. Pakko oli mennä aamusta ulos kissojen kanssa ennen kuin kuura ennätti sulaa pois. Piti yrittää hyviä otoksia kokeilla ja tämä ainakin onnistui hyvin. Kaverukset samaan kuvaan:)

Essistäkin muutama yksittäinen kuva vaikka ei olekkaan niin linssilude kuin Mårtti.

Syksy on melkein parasta aikaa vuodesta..Tässä muutama syksyinen kuva Essistä, kun sen kanssa tulee aina tehtyä metsälenkkejä. Muut kissat ei niin tykkää pitemmistä lenkeistä, mutta Essi kävelee kyllä vaikka kuinka pitkästi ja oli keli melkeen millanen vain... Löysin tuosta lähimetsästä sellaisen paikan missä kasvaa paljon haapoja. Olen aina tykännyt haavasta ja siitä kuinka haavanlehdet kahisevat tuulessa sekä kuinka ne myös kahiset syksyisin maahan tiputtuaan.

Eetu vanhuksesta on myös muutama hyvä kuvaotus syntynyt..

ja Eetu ja minä.

Olen myös päivittänyt puutarhablogiani joten käy kurkkaamassa myös sinne...