Joka paikka on kaupoissa täynnä kaikkea halloween kamaa. On jos minkäkin näköstä noitapukua sun muuta naamiaiskamaa jne..tänään käydessäni pikaisesti ruokakaupassa oli siellä myös tarjolla halloween leivoksia:) Ne näytti kyllä kieltämättä hyvältä, mutta jätin ostamatta. Tein sitten halloweenin innoittamana tällaisen "taulun".

Paljon on tullut tässä viime aikoina tv:tä katsellessa väriteltyä joulukortteihin kuvia, mutta vielä ei ole tullut sellaista inspistä et sais kuvat korteiksi asti. No värittämisessä sitä aikaa kaikista eniten kuluukin.

Tässä muutama poiminta nauttivista veljeksistä. Meillä on ollut olohuoneen lattia auki varmaan ties kuinka monta viikkoa. Nyt siinnä on uusi laminaatti ja sohvakin omalla paikallaan. Mikäs Essistä sen mukavampaa kuin, että saa taas nukkua sohvalla rennosti ja kun takassakin tuli niin johan lämmittää...Vois sanoo, että on kissanpäivät:) Jokainen voi sitten ite miettiä miten päin se Essi tuossa sohvalla oikein nautiskelee. On muuten tainnut olla Essillä niin ikävä sohvaa, että voi...on melkein koko päivän nautiskellut siitä.

Mårtti se kanssa hakeutuu lämpimään paikkaan nukkumaan ja nauttii akvaarion lampun lämmöstä. Toisinaan se istuu tietokoneen modeemin päällä, koska sekin vähän lämmittää mukavasti:)