Nyt se sitten on taas viikko lopuillaan. Tämä viikko on ollut koulusta itseopiskelu viikko, mutta onneksi ei pahemmin mitään tehtäviä ole tullut. Koeviikko oli juuri ennen IO-viikoa, joten tällä viikolle ei  pahemmin kouluhommia jäänyt. En kyllä ole ajatellutkaan koulua koko viikolla, tekee hyvää välissä keskittyä johonkin ihan muuhun :) Nyt on viikolla ollut aikaa tehdä kaikenlaisia näpertelyjä, mökkeillä ja tänään viellä viikon päätteksi oli ensimmäiset duathlonkisatkin tälle keväälle. Aika täyteläinen viikko on ollut, mutta ihan hyvässä mielessä kuitenkin. Saanut tehdä kaikkea kivaa mistä tykkää eikä ole koko ajan tarvinut katsoa kelloa tai miettiä koulua jne...

Serkku Tiinan kanssa meillä oli jo hyvissä ajoin puhetta, että sitten kun mulla on IO-viiko niin ajelen Tiinan luo päiväksi, ja pidetään askartelupäivä. No niinhän me saatiin se sitten toteutettua, ja kivaa ja piristävää oli. Meillä molemmilla tais olla korttibuumi meneillään. Minä tein valmiiksi kaikkia puolivalmiita kortteja sekä tietenkin ATC-kortteja. Oli kiva mennä myös morjenstamaan Aapo pikkumiestä, kun olin nähnyt Aapon viimeksi ihan pienenä. Aaposta oli kasvanut iso poika, ja hän oli innolla askartelu touhuissa mukana.

598478.jpg
Aapo ruokatauolla kovan askartelu touhujen jälkeen :)

Tässä jotain kuvia mitä sain valmiiksi askartelupäivän aikana.

598374.jpg

598387.jpg

Piti kokeilla viellä yksi ylioppilaskorttikin.
598415.jpg

Sitten löysin tällaisia 3D-kuvia ja ajattelin, että ripelle pääsyn johdosta voi tällaisen vaikka laittaa.
598433.jpg

Tässä siis muutamia kuvia korteista mitä sain valmiiksi. Kaikkiaan kortteja tuli tehtyvä varmaan melkein parikymmentä, että kyllä nyt on kortteja mitä lähettää :)