Ensimmäiset deconi on laskettu liikkeelle. Nyt vain odottelen millon minulle tupsahtaa postiluukusta decoja joihin olen osallistunut :) Viikko meni kokonaan kouluhommissa, kun koeviikko oli käsillä. Nyt viikonloppuna sitten olen unohtanut tyysti koko koulun ja tehnyt vain kaikkea kivaa. Mahtavat kelit ovat ulkana olleet ja eilen lenkillä ollessa huomasin, että ensimmäiset leskenlehdet näyttivät jo väriään muuten harmaassa ojanpenkassa. Nyt viikonloppuna on tullut askarreltua kaikenlaista. Paljon olen tehnyt loppuun sellaisa töitä jotka ovat jääneet kesken aiemmin. Kortti rintamalla on ollut enemmänkin säpinää. Nyt ei ole kyse ATC-korteista vaan ihan normaali korteista. Paljon tein pääsiäiskorttejakin. Sitten innostuin kokeilemaan miten lautasliinasta saa sen kuvan korttiin. MarLin kanssa vaihdettiin servettejä jokin aika sitten ja hän myös neuvoi miten serveteistä saa tehtyä upeita kortteja.

Tässä kissaservetistä tehtyjä kortteja. Löysin jokin aika sitten sinooperistä ihania kissaservettejä niin pitihän niitä heti kokeilla. Omistan sitten vielä tuollaisen kissantassuleimasimen niin minun mielestä sopi niin hyvin leimailla vielä niitä kortteihin.
486601.jpg     486604.jpg

Sitten muutamia pääsiäiskortteja. Nämä olivat vähän tällaisia ylijääneitä kortteja, kun tuli tehtyä sen verran paljon, kun innostuin. Muut kortit ovat jo kirjekuorissa ja matkalla vastaanottajalle eli niistä ei kuvia.
486607.jpg

Tässä sekalaisia kortteja eri aiheista mitä tuli tehty myös. Lehmä ja lammas on tehty myös servettitekniikalla. MarLilta kun sain noin kivan servetin.

486610.jpg

Tämänkin pupuservetin sain MarLilta vaihdossa. Piti sitten kokeilla tehdä pupukortteja niistä.

486614.jpg

Tilasin Lumikellot verkkokaupasta viime viikolla erilaisia 3d-kuvia, ääriviivatarroja sekä servettejä. Kokeilin sitten ihan huvikseen tässä kortinteko vimmassa tehdä pari hääaiheista korttia ja tällaisia niistä tuli.

486605.jpg

Sitten vielä tällainen kortti missä olen kierrättänyt teepusseja. Pusseista vain on kova kerääminen, kun en itse ole mikään kova teen juoja. Yritän saada pusseja sitten sellaisilta jotka teetä juovat enemmän :)
486619.jpg