Minä innostuin tekemään pari decovihkoa tässä flunssan kourissa. Ajattelin, että jos osallistujia tarpeeksi tulisi niin voisin laittaa liikkeelle vaikka molemmat :)

468487.jpg                         468489.jpg

Kumpaankin decoon olen tehnyt sivuja sen verran, että 10 askartelijaa mahtuisi mukaan. Decojen aiheena on pääsiäinen/kevät, koska pääsiäinenhän viuhahtaa kohta jo ohi, mutta kevät ei vielä. Toisena aiheena olisi tietysti niin rakkaat kissat.
Ilmoittautua voi kommenttilaatikkoon ja sinne merkintä kumpaan decoon haluaa osallistua vai haluaako kenties molempiin. Nämä ovat ihka ensimmäiset decot mitä yritän laskea liikkeelle, joten jään jännityksellä odottamaan onko halukkaita osallistujia.

muokattu  24.3.07 klo 18.30
Mahtavaa näin monta osallistujaa ensimmäiseen decooni :)
Nyt tilanne näyttää aika hyvältä kissa-decon suhteen. Kissa-deco varmaan tulee lähtemään liikkeelle. Odotellaan vielä, jos muutama ilmaantuu mukaan.

muokattu 25.3.07 klo 12.05
Kissa-deco on nyt täynnä, mutta kevät-decoon mahtuu vielä porukkaa.

Kissa-decoon osallistujat
1. Ella Eliisa
2. JohannaV
3. Susanna

4.Jennihelena
5.Suski
6. Heli R
7. Tanjushka
8. Miia
9. Pirkkis
10. Sandy (Kiitos decon "markkinoinnista" :)

Kissa-decoon osallistujat laittakaa sähköpostilla osoitteet minulle tulemaan niin saadaan deco matkaan heti maanantaina! Osoitteni löytyy blogin alusta.

Pääsiäis/kevät-deco

Kevät-decoon osallistujat laittakaa sähköpostilla osoitteet minulle tulemaan! Deco ei ole vielä ihan täynnä, mutta eiköhän kuitenkin saada porukka kasaan :)

Kevät-deco täysi !

1. Kaisa
2. JohannaV
3. Heli R
4. Miia
5. Maria H
6. Arja
7. Pirkko
8. Anneli
9. JaanaV
10. Sari

11. AnnaHelena (takakansi)