Lundbyn remppa on alkanut

Pitää heti alkuun sanoa, että Essi-kissa on ainakin yhtä innokas nukkis projektista, kun minäkin. Kuvat voivat kertoa lisää.

Viimeinkin oli ensimmäinen ilta nukkis rempan parissa. Työ piti tehdä suikutilassa sillä muualla ei ollut tilaa. Homma oli myös sen verran likaista ja pölyistä hommaa, että tuo tila oli helppo siivota jälkeen päin. Katto lähti helposti irti. Vanhat liimaukset olivat jo suht hauraat. Päätin myös irroittaa takaseinän, että saisin työskenneltyä paremmin. Takaseinä oli huomattavasti hankalampi. Takaseinään oli laitettu listat niiteillä kiinni. Ne olivat tiukasti kiinni, mutta onneksi poikaystäväni sai ne irroitettu hyvin. Essi-kissa oli alusta alkaen heti rempassa mukana ja tarkkaili työn edistymistä tarkasti. Välillä yritti maistella miltä lundbyn seinät maistuivat.

363833.jpg

Takaseinä oli aika hurjassa kunnossa. Ensin yritin repiä vanhoja tapetteja pois, mutta ei tullut mitään. Olivat hyvin tiukassa kiinni. Sitten päätinkin ottaa santapaperin esille ja hioa pois vanhat tapetit ja samalla takaseinän tasaiseksi.


363835.jpg

Suhteellisen äkkiä talo tuli tähän vaiheeseen. Essi oli heti vierailulla talossa. Nyt Essi vielä voi siellä vierailla, kun nukkiksessa ei ole mitään tilpehööriä sisällä.

363841.jpg

Tosin Essin nukkekoti leikit alkoi käydä sen verran rajuiksi, että talo piti kääntää toisin päin säilytystä varten. Näin se ehkä säilyy toivon mukaan ehjänä.

363831.jpg